Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΟ 4000 ΧΡΟΝΩΝ (Χάρτες του αρχαίου κόσμου) (video)



Η ερευνητής Charlotte Harris Rees έχει στα χέρια της ασιατικούς χάρτες που είναι 4.000 χρόνων  και δείχνουν τις ακτές της Αμερικής. Μαζεύοντας στοιχεία από το έργο του πατέρα της ο οποίος συνέλεξε αυτούς τους χάρτες ,υποστηρίζει ότι οι αρχαίοι Κινέζοι με την ναυτιλία τους ταξίδεψαν στην Αμερική πολύ πριν από την άφιξη του Κολόμβου. Ως περαιτέρω απόδειξη, ανέφερε γενετικούς δείκτες που μοιράζονται μόνο με τους Ασιάτες και ιθαγενείς Αμερικανούς.

Ιστορικό:
Charlotte Harris Rees , συγγραφέας του βιβλίου "Μυστικοί Χάρτες του Αρχαίου Κόσμου" ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης, αφού διαπίστωσε αργά ότι ο πατέρας της, ο Δρ Hendon Harris Jr (ο συγγραφέας του ασιατικού Πατέρες της Αμερικής), είχε δίκιο: οι Κινέζοι ήταν στην Αμερική χιλιάδες χρόνια πριν από τον Κολόμβο.Το βιβλίο της Charlotte παραθέτει συντριπτικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένων και τεστ DNA) για την υποστήριξη των συμπερασμάτων του πατέρα της.

Για πολλά χρόνια μετά το θάνατό του το 1981, η συλλογή από χάρτες του Δρ Harris είχε ξεχαστεί σε ένα κουτί κάτω από το κρεβάτι του γιου του. Ελπίζοντας να ελέγξει την ακρίβειά τους,η Charlotte και ο αδελφός της πήραν τους χάρτες στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου το 2003, όπου έχουν μελετηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το συναρπαστικό τομέα,η Charlotte μας λέει πώς δειγματοληψία DNA μπορεί να αποκαλύψει όλη την ιστορία της μετανάστευσης ενός λαού,και αφηγείται την εμπειρία της στην Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με το γιατί αυτή η εντυπωσιακή ανακάλυψη έχει αγνοηθεί παρά το γεγονός ότι ήταν σε κοινή θέα.




Το είδαμε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου